Haal jouw auto of motor rijbewijs in Voorburg

Op zoek naar een rijschool in Voorburg? Dan ben je bij ons aan het beste adres. Rijschool Delfin zorgt ervoor dat jij op jouw eigen leertempo je auto of motor rijbewijs zo snel mogelijk kunt halen! Wij bieden professionele opleidingen aan voor de auto, motor, bromfiets en aanhanger van zeer hoog niveau, zodat jij straks zelfstandig de weg op kunt.

Kwalitatieve rijlessen van een ervaren rijinstructeur

De ervaren rij-instructeurs van Rijschool Delfin vinden het leuk om jou op een snelle en professionele manier te begeleiden naar het behalen van je rijbewijs. Aan de hand van een instructiekaart worden alle punten van het rijden aan jou geleerd, zodat je straks helemaal klaar bent voor je praktijkexamen. De rijlessen zijn klantgericht, verlopen ontspannen, en je hoeft bij Rijschool Delfin niet bang te zijn voor een zuurpruim naast je in de bijrijdersstoel.

Geheel vrijblijvende proefles

Rijschool Delfin is in Voorburg de beste keuze voor het halen van je rijbewijs. Regel nu een geheel vrijblijvende proefles, dan zien we jou binnenkort waarschijnlijk met je rijbewijs achter het stuur!

Z

Hoog slagingspercentage

Kwaliteit is bij ons erg belangrijk, wij willen dat jij straks met een veilig gevoel de weg op kan. Dit blijkt ook uit ons slaginspercentage
Z

Geen wachtrij

Bij ons ben je direct aan de beurt zodat jij snel in het bezit kunt zijn van een rijbewijs.
Z

Vaste instructeur

Altijd lessen met dezelfde instructeur, zo sta je nooit voor verrassingen.

Z

Rookvrije lesauto

Je rijdt in schone rookvrije auto’s zodat jij je helemaal op je gemak kan voelen tijdens het lessen.

Z

Nieuwe lesauto's

Wij maken gebruik van mooie nieuwe lesauto’s voor een fijn rijcomfort en probleemloze lessen.

Z

Flexibele lestijden

Geen vaste lestijden, maar lessen wanneer het jou uitkomt. Spreek met jouw instructeur af wanneer je wilt, zelfs op zaterdag en in de avonden is het mogelijk om bij ons te lessen!

Studentenkorting

Bij Rijschool Delfin krijg je korting als je student bent. Alle studenten krijgen 10% korting op de eerste 10 lessen van Pakket A, B en C. Ben je lid bij de Zaak of de Toko? Dan krijg je nog €50,- extra korting bovenop de 10%.

Haal jouw auto of motor rijbewijs in Voorburg bij Rijschool Delfin

Vraag een proefles aan!