Snel je rijbewijs halen in Rijswijk

Voor het behalen van je rijbewijs in Rijswijk ben je bij Rijschool Delfin aan het juiste adres. Samen zorgen we ervoor dat jij op jouw eigen leertempo je rijbewijs zo snel mogelijk kunt halen! We bieden professionele opleidingen aan voor de auto, motor, bromfiets en aanhanger van hoog niveau, zodat jij straks zelfstandig en veilig kunt deelnemen aan het verkeer.

Goede rijlessen van een professionele rijinstructeur

De goed opgeleide, ervaren rij-instructeurs van Rijschool Delfin vinden het leuk om jou op een snelle en professionele manier te begeleiden naar het behalen van je rijbewijs. Aan de hand van een vorderingenkaart worden alle aspecten van het rijden aan jou geleerd, zodat je straks helemaal klaar bent voor je rijexamen. De rijlessen verlopen ontspannen en worden afgestemd op de leerling. Je hoeft bij Rijschool Delfin niet bang te zijn voor een zuurpruim naast je in de bijrijdersstoel.

Geheel vrijblijvende proefles

Rijschool Delfin is de beste keuze voor het halen van je rijbewijs in Rijswijk. Regel dus zo snel mogelijk een geheel vrijblijvende proefles, dan zien we jou binnenkort waarschijnlijk met je rijbewijs achter het stuur!

Z

Hoog slagingspercentage

Kwaliteit is bij ons erg belangrijk, wij willen dat jij straks met een veilig gevoel de weg op kan. Dit blijkt ook uit ons slaginspercentage
Z

Geen wachtrij

Bij ons ben je direct aan de beurt zodat jij snel in het bezit kunt zijn van een rijbewijs.
Z

Vaste instructeur

Altijd lessen met dezelfde instructeur, zo sta je nooit voor verrassingen.

Z

Rookvrije lesauto

Je rijdt¬†in schone rookvrije auto’s zodat jij je helemaal op je gemak kan voelen tijdens het lessen.

Z

Nieuwe lesauto's

Wij maken gebruik van mooie nieuwe lesauto’s voor een fijn rijcomfort en probleemloze lessen.

Z

Flexibele lestijden

Geen vaste lestijden, maar lessen wanneer het jou uitkomt. Spreek met jouw instructeur af wanneer je wilt, zelfs op zaterdag en in de avonden is het mogelijk om bij ons te lessen!

Haal jouw auto, motor, bromfiets en aanhanger rijbewijs in Rijswijk bij Rijschool Delfin

Vraag een proefles aan!