Wil jij een motorrijles in Den Haag of Delft?

Wil jij een motorrijles in Den Haag? Meld je dan aan bij Rijschool Delfin, wij zijn dé motorrijschool in Den Haag. Wil je liever naar een motorrijschool in Delft? Ook daar zijn wij gevestigd. Voor motorrijlessen kun je bij Delfin dus zowel in Den Haag als Delft terecht! 

Waarom een motorrijbewijs halen?

Toeren op een motor maakt je warm van binnen. Niets topt het gevoel van gasgeven en als je eenmaal op de weg zit, voel je je zo vrij als een vogel. Je komt vlot van A naar B en je hebt geen last van file- of parkeergedoe. Bij Rijschool Delfin ben je aan het goede adres om je motorrijbewijs te halen! Wij bieden professionele opleidingen aan van zeer hoog niveau, zodat jij straks veilig en prettig de weg op kunt.

Motor rijschool in Den Haag en Delft

Het kantoor van onze motorrijschool zit gevestigd in Den Haag, dichtbij afslag Delft-Noord. Via deze afslag is onze locatie gemakkelijk te bereiken. Bovendien is er op het terrein genoeg ruimte om bijvoorbeeld je fiets te stallen. Wil je graag bij Rijschool Delfin motorrijles volgen en een bezoekje brengen aan ons kantoor? Bekijk onze precieze locatie en routebeschrijving dan hier.

Splinternieuwe motoren, kleding & helmen

Bij Delfin rijd je op een gloednieuwe Suzuki sv650 en we hebben splinternieuwe kleding en helmen voor je te leen. Alles is bij ons aanwezig! Bij Delfin werken goed opgeleide en ervaren rij-instructeurs. De lessen zijn klantgericht, ze verlopen ontspannen en op jouw tempo!

Suzuki SW 650

Splinternieuwe motoren, kleding & helmen

Bij Delfin rijd je op een gloednieuwe Suzuki sv650 en we hebben splinternieuwe kleding en helmen voor je te leen. Alles is bij ons aanwezig! Bij Delfin werken goed opgeleide en ervaren rij-instructeurs. De lessen zijn klantgericht, ze verlopen ontspannen en op jouw tempo!

Studenten korting

Bij Rijschool Delfin krijg je korting als je student bent. Alle studenten krijgen 10% korting op de eerste 10 lessen. Ben je lid bij de Zaak of de Toko? Dan krijg je nog €50,- extra korting bovenop de 10%.

Meld jij een vriend of vriendin aan

Dan ontvang je een gratis motorrijles!

Waarom kiezen voor Rijschool Delfin?

Rijschool Delfin onderscheidt zich van andere rijscholen door jou en jouw ontwikkeling op de eerste plek te zetten. Wij vinden het belangrijk dat jij in jouw eigen tempo leert omgaan met een motor en leert hoe jij er veilig mee in het verkeer kunt rijden. Wij geven je de gelegenheid om in jouw eigen tempo te oefenen, door met een instructiekaart te werken. Op deze kaart wordt precies bijgehouden aan welke lessen je toe bent. Bovendien krijg je bij ons altijd van dezelfde instructeur les. Hij leert jou tijdens de lessen kennen en kan daardoor goed inschatten wat je al goed beheerst en wat je nog wat meer onder de knie moet krijgen.

Volg eerst een proefles!

Overweeg jij om motorrijles in Delft of Den Haag te volgen bij Rijschool Delfin? Als je eerst graag wilt weten wat je te wachten staat, kun je bij ons een proefles volgen. Tijdens de proefles krijg je een goed beeld van hoe de andere lessen zullen zijn. Voor een proefles brengen wij maar 2,50 euro in rekening.

Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik beginnen met de lessen?
Momenteel is er geen wachttijd, er kan direct gestart worden met rijlessen.
Waarom duren de lessen geen hele uren?
Wij hebben uit ervaring gemerkt dat 100 minuten de optimale lestijd is, qua concentratie en leerlijn. Bij de meeste rijscholen wordt in blokken van 1 of 2 uur gereden. Bij ons hoef je dus geen tijd te verspillen door te kort of te lang achter het stuur te zitten, en kom je uiteindelijk dus ook goedkoper uit.
Krijg ik altijd rijlessen van dezelfde instructeur?
Ja, je rijdt altijd met dezelfde instructeur. Hij leert je op deze manier goed kennen, en zal jou op de beste manier begeleiden naar het halen van je rijbewijs.
Hoe oud moet je zijn om motor rijlessen te mogen nemen?
Kan ik op mijn eigen tempo leren?
Je kunt zelf bepalen hoeveel lessen je per week wilt nemen en hoelang je over de hele rijopleiding wilt doen. Wij adviseren wel om in ieder geval minimaal 1 blok per week te rijden, aangezien je het rijden dan sneller oppakt.
Kan ik op elk moment een rijles afzeggen?
Dit moet minimaal 24 uur van te voren, anders zijn wij genoodzaakt om de les door te berekenen.
Hoe is de opleiding opgebouwd?
Wij werken met een instructiekaart, waarop jouw eigen lesplan staat. Hierop worden je vorderingen bijgehouden en weet je dus precies waar je aan toe bent. De lessen lopen van makkelijk naar moeilijk.
Hoeveel lessen heb ik gemiddeld nodig?
Dit hangt heel erg af van hoe snel jij de lessen oppakt. Gemiddeld heeft een leerling 40-45 lessen nodig voor hij kan afrijden.
Wanneer kan ik afrijden?
Als jouw rij-instructeur denkt dat je goed genoeg kunt rijden om het praktijkexamen te halen, leg je bij een collega-instructeur een proefexamen af. Als je het juiste niveau hebt behaald, vragen we voor jou je examen aan, en kun je gaan afrijden, om in 1 keer te slagen.
Kan ik een lespakket ook in meerdere delen betalen?
Het is mogelijk om pakketten in termijnen te betalen, in overleg met je instructeur.
Ik heb al lessen gehad bij een andere Rijschool, kan ik dan alsnog bij Rijschool Delfin komen?
Ja, dat kan. We proberen zo goed mogelijk verder te gaan waar je was gebleven.
Kan ik ook een bijscholings- of opfriscursus bij jullie volgen?
Ja, dat is ook mogelijk, neem hiervoor contact op.

Staat jouw vraag hier niet bij?

Meld je nu aan voor een proefles