Wil jij jouw motor rijbewijs halen?

Altijd al een lange motortocht willen maken, maar ben je nog nooit aan motorrijles toegekomen? Krijg jij altijd kippenvel als je een motor ziet rijden, maar was je nog niet oud genoeg? Ook dan ben je bij Rijschool Delfin aan het juiste adres.

Heb je nog vragen? Neem contact op via deze pagina.

Begin nu met een motor rijles bij rijschool Delfin

Bij rijschool Delfin kan je namelijk niet alleen je autorijbewijs halen, maar ook voor je motorrijbewijs kun je bij ons terecht. Onze ervaren instructeurs begeleiden jou op een professionele manier. Zodat jij zo snel mogelijk zelf met je motor de weg op kan. Onze rijlessen vinden plaats in regio Delft. In die regio zal ook het rijexamen plaatsvinden, zodat jij kan afrijden in een bekende omgeving.

De rijlessen van rijschool Delfin beginnen bij onze rijschool, waar je je kan omkleden. Stevige motorrijkleding is bij ons aanwezig, maar je moet zelf zorgen voor schoenen. Belangrijk is dat deze je enkels goed beschermen.  De motorrijles vindt plaats op een Suzuki-motor.

Hoe haal je een motor rijbewijs?

Het halen van het rijbewijs gebeurd in twee delen die afzonderlijk moeten worden afgelegd bij het CBR

Algemene voertuigbeheersing (ABV)

Voor dit gedeelte wordt je getest hoe goed je de motor kunt besturen en onder controle hebt. Dit gedeelte wordt afgelegd op een apart terrein.

Algemene verkeersdeelneming (AVD)

Nadat je de voertuigbeheersing onder de knie hebt gaan we de openbare weg op. Hierbij focussen wij erop dat je veilig de weg op kunt.

Welk motorrijbewijs kan ik krijgen?

Op dit moment zijn er drie rijbewijscategorieën: A1, A2 en A-onbeperkt. Wil je je motorrijbewijs halen, dan hangt het af van je leeftijd in welke categorie je valt. De categorieën voor het motorrijbewijs zijn nu als volgt:

A1:

Motorrijlessen vanaf 17 jaar, praktijkexamens als je 18 bent.

A2:

Tussen de 20 en 24 jaar of minstens 2 jaar in bezit van motorrijbewijs A1

A:

Vanaf 21 jaar (rijbewijs A met code 80) óf minstens 2 jaar in bezit van motorrijbewijs A2.

Rijschool Delfin biedt rijlessen aan voor elke categorie. Via deze link kun je meer informatie vinden over de nieuwe regels omtrent de motorrijbewijzen. Heb je verder nog vragen of wil je rijles bij ons volgen, neem dan contact met ons op via het contactformulier of kijk voor de contactgegevens op onze contactpagina.

Studentenkorting

Bij Rijschool Delfin krijg je korting als je student bent. Alle studenten krijgen 10% korting op de eerste 10 lessen. Ben je lid bij de Zaak of de Toko? Dan krijg je nog €50,- extra korting bovenop de 10%.

Meld je nu aan voor een proefles